Osim: Čekalo se ko će prvi pogriješiti, ovo je bila neka 'čeka' utakmica

Trener Plavih nakon meča u Banjaluci

Osim: Čekalo se ko će prvi pogriješiti, ovo je bila neka 'čeka' utakmica

E. Čaušević

Fudbaleri Željezničara večeras su u gostima pobijedili Borac (0:2) u meču četvrtfinala Kupa BiH.

Plavi s Grbavice uspjeli su se plasirati u polufinale Kupa BiH nakon velike pobjede u Banjaluci.

Nakon utakmice trener gostujućeg tima Amar Osim izjavio je da su obje ekipe igrale oprezno, te da se čekala greška protivnika.

"Niko nije htio ništa specijalno da rizikuje. Imali smo teške utakmice i mi i Borac pred ovaj meč i nekako je bila neka 'čeka' utakmica. Znalo se da će ko prvi pogriješi primiti gol i Borac je danas prvi pogriješio i bilo je lakše igrati nakon toga. Egal meč gdje se puno taktiziralo i imali smo sreću što smo bili prvi koji su iskoristili grešku. Pokazali smo snagu i slavili na teškom gostovanju. Imamo meč u nedjelju, pokušat ćemo se odmoriti i nastaviti na tragu ovog meča", rekao je Osim.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

RedArmySanticeva
Sportski savez Bosne i Hercegovine po ne znam koji put kupuje utakmice sarajevskim ekipama...ovo je sramota i bruka od lige. Treba napustiti ovu šugavu ligu.
1 13
RedArmySanticeva
Ja totalno razumijem zašto mahlukatskoj ekipi kao što je Seljo Šugavica treba Sportski savez. Kako im neće Savez kupovati utakmice, kad gube 4-0 od Zorye i brukaju Bosnu i Hercegovinu.
1 9

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi