Osim: Čestitam Širokom, utakmicu smo shvatili 'prerevijalno'

Musa: Naravno da sam zadovoljan rezultatom

Osim: Čestitam Širokom, utakmicu smo shvatili 'prerevijalno'

Ekipa Željezničara danas je u posljednjem kolu ove sezone poražena na gostovanju u Širokom Brijegu, a treneri obje momčadi su na kraju susreta dali svoja mišljenja.

"Fina revijalna utakmica koju smo mi malo prerevijalno shvatili. Bez obzira što je Široki jaka ekipa mislim da smo mogli puno bolje. Žao mi je što smo na ružan način završili sezonu", rekao je Amar Osim te je iskoristio priliku i da čestita današnjem protivniku:

"Čestitam Širokom na zasluženoj pobjedi, možda malo previsokoj jer smo i mi imali par dobrih šansi. Šteta zbog cjelokupnog dojma.“, rekao je nakon utakmice trener Željezničara, Amar Osim.

„Naravno da sam zadovoljan rezultatom. Vidjelo se da kod obje ekipe nedostaje koncentracije pa je bilo dosta grešaka na obje strane ali očito smo mi tu malo manje griješili. Zadovoljan sam sezonom iako plasman u prvenstvu nije onakav kakav Široki zaslužuje ali mi smo se već od prije okrenuli Kupu i nakon dosta vremena donijeli trofej na Pecaru.“, rekao je trener Širokog Slaven Musa.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.