Osim čvrsto na zemlji: Ne bih euforisao, tek je sedmo kolo

Željezničar zabio pet golova Sarajevu

Osim čvrsto na zemlji: Ne bih euforisao, tek je sedmo kolo

Admin Čaušević

Veliku pobjedu ostvario je Željezničar u sarajevskom derbiju. Bilo je 5:2.

U prvoj izjavi poslije utakmice Amar Osim nije želio biti previše euforičan uz naglasku da je njegov tim danas bio bolji od Sarajeva.

"Jedna lijepa utakmica i ovo je dobro za bh. fudbal, bili smo dominatniji cijelu utakmicu. Atmosfera je također bila sjajna, da smo bili bolji bili smo, ne bih euforisao, danas smo bili odlični, pokazali smo da se na nas može računati, vidjet ćemo kako se s tim nositi", rekao je trener Plavih te dodao:

"Čim povedeš ekipe se počnu malo povlačiti, dobro je ispalo, pet golova je možda puno, ali bili smo blji i pobijedili zasluženo, ali ima još puno da se igra".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Nakon sedam kola Željezničar je vodeća ekipa prvenstva.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

MirzaBarucic
5ARAJEVO
0 15
E.Car
Rezultat je malo nerealan. Trebalo je biti 6:1!!!!
0 14

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti