Osim dao saglasnost da se travnjak pokosi nakon treninga

Menadžer Željezničar dao odobrenje

Osim dao saglasnost da se travnjak pokosi nakon treninga

Nakon što su fudbaleri Željezničara održali posljednji trening pred revanš susret 1. pretkola Europa lige sa Lovćenom na stadionu u Petrovcu, domaćini su imali poseban zahtjev prema svojim gostima iz Sarajeva.

Naime, domaćini stadiona na kojem će se fudbaleri Željezničara sutra od 17:30 tražiti prolaz u 2. pretkolo zamolili su svoje goste da nakon treninga pokose jedan bio travnjaka stadiona u Petrovcu.

Osoblje zaduženo za održavanje stadiona na kojem OFK Petrovac moralo je tražiti odobrenje od rukovodstva Željezničara zbog pravila i propozicija prema kojima travnjak za utakmicu mora biti u istom stanju u kakvom je ostao nakon treninga gostujuće ekipe.

Naravno izmjene je dozvoljeno praviti u slučaju da gostujući tim da svoju saglasnost što je u ime kluba sa Grbavice učinio menadžer Amar Osim, koji je bio u društvu predsjednika Almira Gredića.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti