Osim: Fina pobjeda, fina utakmica...

Trener Željezničara nakon pobjede na Koševu

Osim: Fina pobjeda, fina utakmica...

Željezničar je na Koševu u okviru 18. kola Premijer lige savladao vječitog rivala sa 1:3. Nakon meča, kratko je govorio trener Plavih Amar Osim.

"Ne bih se složio da je loš početak, mi smo normalno igrali do gola koji je pao kako je pao. Uspjeli su napraviti dobru akciju.... Oni imaju par igrača koji nam mogu napraviti probleme, ali na sreću imamo i mi igrače koji mogu njima napraviti probleme", izjavio je Osim, pa nastavio:

"Kada je Husref pričao o prilagodbi na teren, mislim da je u pravu. Bolje smo se snašli na ovom terenu."

"Fina pobjeda, fina utakmica s četiri gola... Teren se nije toliko razvalio koliko sam očekivao, mislim da je utakmica opravdala ono zbog čega se i čekaju ovakve utakmice. Imamo očigledno problem igranja ostalih utakmica, jer smo u istom broju utakmica kao i Sarajevo sa ostalim ekipama odigrali puno lošije nego Sarajevo. Izgleda da smo za derbi našli neki recept, ali tu su i ostale utakmice...", istakao je trener Željezničara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Teško je kada pobijediš ekipu koja je zadnje dvije godine najbolja kod nas tražiti neke mane. Ni u defanzivnoj liniji, i oni i Štilić i vezni red, svi su oni zajedno", poručio je Osim.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

kiklop
Amar Osim= Alah Bog Pegamber
9 6
Rekorderi
Opet naštelio utakmicu.....buahahaha
7 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi