Osim: Imamo tup napad
Zabrinjavajuća neefikasnost fudbalera Željezničara

Rudar odnio bod sa Grbavice

Osim: Imamo tup napad

Željezničar je razočarao svoje navijače, a ovaj put bod sa Grbavice je odnio prijedorski Rudar. Plavi su napadali svih 90 minuta, ali to im nije pomoglo da pobijede sinoć vrlo dobri Rudar.

Trener sarajevskih plavih Amar Osim svjestan je da njegova ekipa nema efektivno završnicu u napadu, što Želju često košta dobrog rezultata.

"Želio bih čestitati Rudaru na zasluženom bodu. Došli su da se brane i u tome su i uspjeli. Mi smo napadali i stvarali neke šanse, ali moram reći da nam je napad tup. Naglašavao sam da ne možemo dati više od jednog gola, što se opet potvrdilo tačnim. Pokušat ćemo da se vratimo na pravi kolosijek, i da nekako popravimo realizaciju u narednom periodu", rekao ja Amar Osim.

Veliki bod sa Grbavice odnijeli su igrači Rudara, čvrsto braneći svoj gol. Na kraju im se to sve isplatilo i sa posljednjim zviždukom uslijedilo je veliko slavlje.

"Zasluženo smo uzeli ovaj bod. Dobro smo bili postavljeni na terenu. Igrali smo klasični bunker i čekali svoju šansu koja nam se i ukazala. Morao bi još jednom naglasiti da smo mali klub pa su sudije uvijek protiv nas. Još više se radujem ovom bodu kada vidim šta nam sudije rade i da se moramo boriti i protiv sudijske organizacije", rekao je Darko Nestorović.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti