Osim: Iskustvo je na strani Hapoela

S današnje press konferencije

Osim: Iskustvo je na strani Hapoela

O. Lekić

U okviru 2. pretkola Lige prvaka bh. šampion sutra će u Tel Avivu odmjeriti snage sa domaćim Hapoelom, a prije večerašnjeg treninga održana je press konferencija na kojoj je o sutrašnjem duelu govorio menadžer momčadi s Grbavice Amar Osim.

"Prije svega želio bih se zahvaliti domaćinu na veoma lijepom dočeku. Što se tiče sutrašnjeg duela, mogu reći da je iskustvo na strani Hapoela, no isto tako moram naglasiti da je fudbal takva igra u kojoj ne pobjeđuje uvijek bolja ekipa", rekao je Osim, te se osvrnuo na eventualno neigranje sjajnog nigerijskog golmana Enyeame.

"Informacije govore da je od dolaska iz Južnoafričke Republike ovaj sjajni golman samo jednom trenirao i ja vjerujem u te informacije. Meni lično bi bilo žao da ne bude na golu jer smatram da bi mojim igračima bila velika motivacija imati protiv sebe jednu takvu zvijezdu."

Trener domaćina Eli Gutman na press konferenciji je rekao da dobro poznaje kvalitete našeg šampiona.

"Dobro poznajem balkanski fudbal i mogu reći da isto tako dobro poznajem Željezničar. Znamo sve o našem protivniku, kao što i on zna sve o nama. Željezničar ima mnogo napadačkog potencijala i svjesni smo šta nas sutra očekuje", rekao je Gutman.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.