Osim: Kao da nas Hapoel još  proganja

Željo u osmini finala Kupa BiH

Osim: Kao da nas Hapoel još proganja

A. Beganović

Fudbaleri Željezničara večeras su na Grbavici u šesnaestini finala Kupa BiH svladali Rudar, a nakon utakmice menadžer momčadi s Grbavice Amar Osim istakao je da je njegova momčad ispunila cilj.

"Ispunili smo cilj. Prošli su u narednu fazu takmičenja i to je u ovom trenutku najbitnije. Međutim, ono što nam nikako ne ide u prilog je povreda Gorana Markovića koji je slomio nos. Utakmica nije bila kvalitetna. Osjetio se umor i kod nas i kod naših gostiju", rekao je Osim i još jednom se osvrnuo na poraz u Širokom Brijegu.

"Ne znam ni sam šta reći za poraz na Pecari. Teško je to objasniti, no mislim da smo slabo psihološki ušli u utakmicu, a za to smo glavni krivci mi treneri. Mislim da nas još uvijek proganja Hapoel, odnosno poraz od izraelske momčadi. Na toj utakmici moji igrači su ustvari vidjeli koliko ne znaju".

"Željezničar je zasluženo slavio. Svjesno sam odmarao neke igrače jer nas u subotu očekuje jako bitna utakmica sa Sarajevom", kratko je rekao trener Rudara Boris Gavran.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.