Osim Livančića, Ante Miše pohvalio i Jasmina Smriku

Hajduk u potrazi za pojačanjima

Osim Livančića, Ante Miše pohvalio i Jasmina Smriku

Hajduk je u potrazi za prinovama. Sandro Gotal, Austrijanac hrvatskog porijekla čeka papire iz austrijskog WAC-a i po svemu sudeći će biti prvo ljetno pojačanje Bilih.

Potom na red dolazi daroviti napadač Viteza Toni Livančić. Livančića je Hajduku preporučio trener Viteza Ante Miše, a navodno su čelnici Hajduka razgovarali sa čelnicima Viteza Vlatkom Kafadarom i Slavenom Garićem.

„Bilo bi ga šteta propustiti. Nije on jedini hvale vrijedan u mome Vitezu, ima i napadač Jasmin Smriko. Međutim, Livančić je svakako zanimljiv materijal i prvi izbor. Iz Hajduka su u kontaktima s mojima iz Viteza,“ izjavio je za medije u Hrvatskoj trener Viteza Ante Miše.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.