Osim: Nažalost, ponovo je došlo do ovakvih scena

Božičić: Čestitam Želji na plasmanu u finale

Osim: Nažalost, ponovo je došlo do ovakvih scena

Edmir Škorić

Krvavo je ponovo bilo u Banjoj Luci na Gradskom stadionu. Huligani domaćeg kluba sa istočne su tribine pogodili kamenom pomoćnog suca Nikicu Tomasa u glavu.

Tako je uzvrat polufinala Kupa BiH trajao nešto manje od 70 minuta. Kod  rezultata 1:0 za goste s Grbavice, glavni sudac Midhat Arnautović prekinuo je susret i Plavi će igrati u finalu Kupa protiv Širokog Brijega.

"Svjestan sam toga da su ljudi iz Borca poduzeli sve da se ovakve stvari ne dogode. Bosna i Herecegovina nema zakona o sprečavanju huliganizma i nažalost opet je došlo do ovakvih scena", kratko je rekao trener Želje Amar Osim.

"Čestitam Želji na plasmanu u finale i želim im da osvoje Kup. Zasluženo su prošli dalje. Ne bih da komentarišem određene stvari", dodao je Borčev trener Slaviša Božičić.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.