Osim: Nije bio naš dan

Trener Željezničar nakon remija

Osim: Nije bio naš dan

A. Čaušević

Željezničar nije uspio novu sezonu započeti pobjedom. Meč prvog kola Premijer lige protiv Borca završen je bez golova. 

Plavi su bili bolji rival na ovom meču, međutim i pored bolje igre nisu uspjeli doći do trijumf.a

"Ne možemo biti zadovoljni jer smo imali utakmicu pod kontrolom čitavo vrijeme jer Borac osim par sporadičnih napada ništa nije uradio. Imali smo loptu, kružili smo okolo, počeli su nabijati lopte kada smo napravili najveći pritisak. Jednostavno nije bio naš dan, u fudbalu se igra za golove", rekao je Osim.

Željezničar u narednom kolu gostuje Mladosti koja je danas sa 1:3 pobijedila Velež.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

"Mladost je pokazala kakva je razlika između Prve lige FBiH i Premijer lige, zasluženo su pobijedili, bit će to totalno drugačija utakmica u dnosu na danas", kazao je Osim.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

Sa1946
Misliš nije bio Famos?
11 1
Seher Rajvosa
Ostani Oda Osime odlazi HAHAHAHAHAHAH
10 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi

Najnovije vijesti