Osim: Očekujem neizvjestan meč

Premijer liga, 10. kolo

Osim: Očekujem neizvjestan meč

A. Beganović

Fudbaleri Željezničara danas su otputovali u Modriču gdje sa istoimenim domaćinom igraju susret u okviru 10. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine.

Prije samog polaska momčadi sa Grbavice u Modriču porazgovarali smo sa šefom stručnog štaba Željezničara, Amarom Osimom.

„Šta očekivati, veoma teško pitanje jer poslije svake pauze nikada ne možeš znati kako će ekipa reagovati. Nekom pauza dobro dođe, a nekom ne, no vidjet ćemo nakon utakmice kako smo mi istu iskoristili“, rekao je Amar Osim za SportSport.ba te dodao:

„Pokušat ćemo u Modriči doći do pozitivnog rezultata, a u Premijer ligi i neriješeneo u gostima je pozitivan rezultat. Modriča ima, čini mi se, dva vezana poraza na svom terenu tako da će se sigurno na nama pokušati vaditi. Oni sasvim sigurno imaju dobru momčad što su pokazali i na početku sezone i očekujem neizvjestan meč. Raduje me što znam da su tamo svi uslovi za igru idealni, Modriča je uvijek bila korektan domaćin, pa očekujem da će tako biti i sada. Uradit ćemo sve da ostanemo neporaženi, a da li ćemo u tome uspjeti saznat ćemo nakon posljednjeg sudijskog zvižduka.“

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti