Osim: Podrška s Juga mnogo nam znači
Sa današnje utakmice protiv Zvijezde

Nakon trijumfa nad Zvijezdom

Osim: Podrška s Juga mnogo nam znači

Adnan Beganović

Trener Željezničara Amar Osim uprkos trijumfu nad Zvijezdom (2:0) nije bio zadovoljan igrom svojih izabranika, a odmah nakon susreta rekao je da se na igri njegove momčadi osjetio izostanak nekoliko standardnih prvotimaca.

"Upisali smo nova tri boda, ali nemam pretjeranog razloga za zadovoljstvo. U igri moje momčadi osjetio se izostanak nekoliko standardnih prvotimaca, no kada se sve sabere i oduzme najbitnije je da smo pobijedili", rekao je Osim i dodao:

"Prvi pogodak smo dali na vrijeme, ali kada smo trebali "nokautirati" Zvijezdu nismo bili na nivou pa smo zbog toga morali strahovati gotovo do pred sam kraj utakmice. Imali smo najmanje pet izglednih prilka za 2:0, ali i je i Zvijezda imala svoje prilike. Veliku podršku u momentima kada nismo bili najbolji dali su nam naši vjerni navijači s Juga i zbog toga zaslužuju svaku pohvalu."

Šef struke momčadi s Grbavice osvrnuo se i na naredni susret sa Zrinjskim.

"Gledano matematički mi u Mostar idemo bez opterećenja jer u ciklusu od četiri kola, koji će završiti u Mostaru, već smo osvojili planiranih devet bodova. S druge strane, ukoliko uzmemo u obzir da igramo sa direktnim konkurentom za najviši plasma onda ne možemo i ne smijemo reći da nemamo opterećenja. Spremit ćemo se za duel sa Zrinjskim na najbolji mogući način i učinit ćemo sve što je u našoj moći da ostanemo neporaženi", zaključio je Osim.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.