Osim: Pokazali smo koliko možemo

Izjave nakon susreta

Osim: Pokazali smo koliko možemo

Edmir Škorić

Željezničar je na Grbavici došao do pobjede nad prijedorskim Rudarom (4:2) u susretu u kojem su domaći odigrali sjajno prvo, ali i lošije drugo poluvrijeme.

Trener Prijedorčana Boris Gavran nakon susreta je čestitao domaćima na pobjedi.

"Čestitao bih Željezničaru na potpuno zasluženoj pobjedi. U prvom dijelu su završili utakmicu i normalno je da su u nastavku ušli opuštenije. Mi smo pokušali sustići prednost, ali nismo uspjeli. Nedostajalo nam je mnogo igrača zbog povreda, ali na kraju smo ipak uspjeli odigrati koliko, toliko dobro", rekao je trener Rudar Prijedora Boris Gavran.

"S obzirom da smo imali veliku prednost iz prvog dijela, bilo je za očekivati da padnemo u drugom dijelu. Bekovi su 15 puta istrčali u napad u prvom dijelu, pa je bilo za očekivati da padnu fizički u nastavku. Pokazali smo koliko možemo kada smo dobri, a koliko ne možemo kada smo loši. Ipak, zadovoljan sam u konačnici", kazao je trener Željezničara Amar Osim.

"Malo mi je žao što nam Borac bježi pet bodova. Kad već nije išlo u direktnom sudaru sa Borcem, drago mi je što je Leotar uspio smanjiti našu razliku", dodao je Osim.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.