Osim: Sad me samo interesuje derbi i titula

O interesovanju Dinama

Osim: Sad me samo interesuje derbi i titula

Adnan Beganović

"Mene niko nije kontaktirao, tako da ne znam šta bih vam u ovom trenutku rekao. Lijepo je čuti takve vijesti, no sad mi je samo derbi u mislima i titula na Grbavici", rekao je za SportSport.ba Amar Osim o informacijama koje su se pojavile u zagrebačkim Sportskim novostima, a koje govore da je Izvršni dopredsjednik Dinama Zdravko Mamić zainteresovan za njegove usluge.

Iako je Dinamo osvojio novu titulu, treneru Krunoslavu Jurčiću, bar prema pisanju zagrebačkih Sportskih novosti odborjani su dani.

Navodno je Zdravko Mamić već u potraži za novim trenerom, a kao jedan od onih koji bi mogao nasljediti Jurčića spominje se i menadžer Željezničara Amar Osim.

Međutim, u ovom trenutku Osim ništa ne zna oko eventualnog interesovanja Dinama, što je potvrdio i za naš portal.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.