Osim: Samo prava pojačanja dolaze u obzir

Željo s pripremama kreće 16.01.

Osim: Samo prava pojačanja dolaze u obzir

Adnan Beganović

Iza fudbalera Željezničara je relativno dobra polusezona. Nakon prvog dijela prvenstva nalaze se na 5. mjestu, dok su u Kupu BiH došli su do polufinala, a u pripreme za novu sezonu krenut će 16. januara.

"Spremam plan i program priprema. Prvo okupljanje imat ćemo 16. januara, a nakon što obavimo testiranja i medicinske preglede uputit ćemo se negdje van Sarajeva. Još uvijek ne znamo gdje ćemo obaviti prvi dio priprema jer razmatramo neke ponude, a odabrat ćemo onu koja je u ovom trenutku i sa sportskog i sa financijskog aspekta najpovoljnija za Željezničar", rekao je za SportSport.ba trener momčadi s Grbavice Amar Osim, a na pitanje da li će Željezničar u nastavak prvenstva ući pojačan Osim je odgovorio:

"Pravo da vam kažem, prioritet nam je izmiriti sve obaveze prema postojećem igračkom kadru, a tek nakon što to uradimo znat ćemo da li imamo financijskih sredstava za nove igrače. Želio bih istaći da će u Željezničar, ukoliko i budu dolazili, doći samo igrači koji će biti prava pojačanja jer u ovom trenutku nema potrebe da dovodimo one koji neće biti u stanju našu igru podići na jedan viši nivo."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.