Osim: Svi igrači moraju dati svoj maksimum

Premijer liga, 17. kolo

Osim: Svi igrači moraju dati svoj maksimum

Adnan Beganović

Veliki derbi 17. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine u nedjelju će u Širokom Brijegu odigrati istoimeni domaćim i Željezničar.

Sarajevska momčad u Široki Brijeg dolazi na krilima sjajne igre u duelu sa Čelikom, a šef struke Željezničara, Amar Osim, uvjeren je da njegova momčad može nastaviti sa dobrim partijama.

"Rezultatski gledano sjajno smo otvorili sezonu. Pobjedom protiv Čelika najavili smo pohod ka vrhu tabele, no taj susret je iza nas i sve naše misli sada su okrenute samo prema Širokom Brijegu", rekao je Amar Osim za SportSport.ba te dodao:

"Široki Brijeg je sasvim sigurno jedna od najkvalitetnijih momčadi u našoj ligi tako da nas očekuje jako težak susret. Svi igrači moraju dati sve od sebe kako bismo se nadali pozitivnom rezultatu, a u ovom trenutku to je za nas i jedan bod jer, ipak, igramo sa protivnikom koji je na svom terenu protiv svake ekipe favorit."

Šef struke sarajevske momčadi na raspolaganju će imati gotovo sve igrača tako da još uvijek nije odlučio koja će jedanaestorica istrčati na teren.

"Vjerujte m ida još o tome nisam niti razmišljao. Gotovo svi igrači su mi na raspolaganju tako da još uvijek nisam siguran kojih jedanaest će započeti utakmicu", zaključio je Osim.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.