Nasmijao bh. javnost

Osim: Tunis i Panama? Nemaju pojma, mijenjaj temu

E. Čaušević

Nekadašnji trener Željezničara, Amar Osim, učestvuje u specijalnoj emisiji BHT1 pred mečeve koji se igraju na Svjetskom prvenstvu.

Amar Osim i Slaven Musa su česti gosti kao stručni komentatori u ovoj specijalnoj emisiji BHT1 pred utakmice na Mundijalu. Osim je poznat po tome da nema dlake na jeziku, a to je pokazao i u večerašnjoj emisiji pred duel Kolumbije i Poljske.

Voditelj emisije se prvo osvrnuo na meč Engleska - Panama, ali Amar Osim nije želio mnogo gubiti vrijeme na to. Kratko je poručio šta misli o selekcijama poput Tunisa i Paname, te je htio da pričaju o utakmici koja slijedi.

"Hoćemo li fakat gubiti vrijeme na Tunis i Panamu? Mijenjaj temu, nemaju pojma ni jedni, a ni drugi. Malo vremena imamo i hajmo pričati o Kolumbiji i Poljskoj. Može i Japan - Senegal, to je odlična tema", poručio je Osim.

Top Komentari

Bob Paisley
...i ovaj pajser je bio kandidat za selektora BiH???...on ako ikad preuzme reprezentaciju ja cu odmah prestati navijati za nju...samo se krevelji i mlati gluposti...on ce nekome reci kako nema pojma,a ekipa mu tamo u Kataru gubila po 9:0,eto kakav je strucnjak...lahko je osvajati titule u BiH kada ti tajo stima utakmice...
51 74
adis_D11
Pitar sam, al ljudi nemojte tako, za nase prostore osim je fakat strucan ako ce mo iskreno
35 12

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi