Osim: Uspjeli ste me otjerati, sada ste svi zadovoljni

Osim: Uspjeli ste me otjerati, sada ste svi zadovoljni

Na današnjoj sjednici Skupštine Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine izabran je novi predsjednik saveza, potpredsjednici, članovi Izvršnog odboram kao i članovi Odbora za posredovanja.

"Prvi i osnovni cilj je otići na Svjetsko prvenstvo, a nakon toga i na Evropsko prvenstvo. Učinit ćemo sve da omogućimo našim selekcijama idealne uslove za takmičenje", istakao je Begić.

"Uspjeli ste me otjerati, sada ste svi zadovoljni. Malo sam kriv ja, malo Amar, malo vi. Nemam šta reći, ono što smo željeli to smo i ostvarili. Danas se vidjelo da se vrlo mirno može doći do svega", u svom stilu istakao je sada već bivši predsjednik Komiteta za normalizaciju, Ivica Osim.

U video prilogu pogledajte šta su rekli i potpredsjednici Fudbalskog saveza Bosne i Hercegovine.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.