Osim: Velež nas je namučio kao malo ko

Osim: Velež nas je namučio kao malo ko

M. Maksimović

Trener Željezničara Amar Osim kazao je kako je očekivao lakšu utakmicu danas protiv Veleža u Vrapčićima.

Željezničar je na kraju došao do nove pobjede, rezultatom 2:1 na stadionu Rođeni u Vrapčićima.

 

"Utakmica je za nas morala biti lakša jer smo stvorili dosta prilika, pogotovo u prvom poluvremenu, a onda nam se dogodi da u nekih 15-tak sekundi Velež dva puta zaprijeti i postigne gol. Tako da smo nakon prvog poluvremena imamo samo 1:1", kaže Osim.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"U nastavku je bilo teže, jer je Velež stajao defanzivno, ali smo uspjeli stvoriti pritisak i postigli smo taj drugi gol. Na kraju smo imali sreće da ne primimo gol u završnici utakmice. Moram priznati da sam se pribojavao da Velež kazni naše promašaje, jer koliko smo god bili kvalitetni u organizaciji igre, u odbrani smo bili slabi. Velež je nam je iz prekida stvorio toliko problemima koliko nisu ostale ekipe u šest mjeseci. Međutim kada se sve uzme u obzir mi smo danas bili bolji", dodao je menadžer Plavih. 

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najčitanije iz kategorije