Osim: Više tvrda nego kvalitetna utakmica, imali smo sreće da rano zabijemo gol

Željo slavio u Bijeljini

Osim: Više tvrda nego kvalitetna utakmica, imali smo sreće da rano zabijemo gol

Admin Čaušević

Željezničar je pobijedio Radnik na gostovanju i praktično izborio plasman u kvalifikacije za Evropa ligu. 

Amar Osim je poslije utakmice istao da utakmica nije bila toliko kvalitetna koliko čvrsta.

"Protiv teškog protivnika može biti samo teška utakmca. Radnik je pokazao da su hit prvenstva, imali smo sreću da smo dali rani gol. Ograničli smo ih na par pokušaja, nisu nas specijalno ugrozili, više čvrsta nego kvalitetna utakmica", rekao je trener Plavih te se kratko osvrnuo na narednog protivnika.

"Svaka utakmica je odlučujuća, vidjeli ste te to zadnjih kola, pokušat ćemo pobijeditli čelik u narednom kolu".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Željezničar je obzirom na bolji međusobni duel protiv Radnika dva kola prije kraja osigurao četvrto mjesto koje garantuje izlazak na euroscenu.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Top Komentari

VelaHavle
Hahahaha po pravilima radniku ponisten cist go... zalosno je samo sto ih vodi trenerska pi*ka pa suti na ove pljacke u zadnja dva kola
0 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi