Osim zadovoljan prikazanim

Plavi uzeli tri boda Olimpiku

Osim zadovoljan prikazanim

A. Beganović

Željezničar je i protiv Olimpika nastavio sa dobrom serijom rezultata, te su sarajevski plavi u okviru 12. kola Premijer lige slavili kao gosti na Grbavici sa 2:0.

Nakon susreta, trener starijeg sarajevskog premijerligaša Amar Osim bio zadovoljan onim što su na terenu pokazali njegovi izabranici.

"Od početka utakmice postavili smo se kao domaćini. Krenuli smo agresivno ka golu Olimpika i nakon terenske nadmoći došli smo do vodstva. U drugom poluvremenu smo imali igrača više, stvorili smo neke šanse, ali smo morali biti na stalnom oprezu jer Olimpik ima kvalitetan i iskusan napadački dvojac, koji može svakom zabiti. Sve u svemu, zadovoljan sam prikazanom igrom", rekao je Osim.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.