Osim zadovoljan prikazanim

Željo bolji od Branitelja i u revanšu

Osim zadovoljan prikazanim

M. Maksimović

Fudbaleri Željezničara su opravdali očekivanja u četvrtfinalu Kupa BiH, te su na kraju sa ukupnih 9:0 eliminisali ekipu Branitelja člana 2 lige Federacije BiH - grupa Jug.

S obzirom da je putnik u polufinale bio poznat nakon prve utakmice, revanš susret u Rodoču je Amar Osim iskoristio kako bi pružio priliku igračima sa manjom minutažom u prvenstvu. Rani golovi Harisa Bešlije na početku prvog dijela te Omara Baljića nakon desetak minuta igre u nastavku, usmjerili su utakmicu u željenom toku po sastav Amara Osima.

''Utakmica je bila gledljiva i pored teškog terena i izuzetno korektna. Možda je rezultat mogao biti drugačiji da je ekipa Branitelja u prvom poluvremenu iskoristila svoje prilike. Na kraju je do izražaja došla bolja fizička pripremljenost. U današnjoj utakmici smo pružili priliku nekim drugim igračima koji imaju manju minutažu ali su momci pokazali da se na njih može računati i drago mi je zbog ovih momaka što su danas pobjedili'' rekao je nakon utakmice Osim

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.