Osim: Zadovoljan sam bodom

Premijer liga, 6. kolo

Osim: Zadovoljan sam bodom

A. Beganović

Sarajevski Željezničar jučer je u Travniku došao do novog boda na gostujućem terenu te tako nastavio sa pozitivnim rezultatima u ovoj sezoni, a svoje impresije sa utakmice sa nama je podijelio i šef struke premijerligaša sa Grbavice, Amar Osim.

„Na kraju kada se sve sabere i oduzme mogu biti zadovoljan sa bodom. Nismo odigrali susret za pamćenje, ali rezultat se samo piše. Nakon susreta u Lukavici bio sam nezadovoljan sa bodom jer smo tamo pružili dobru partiju, a poslje Travnika sam zadovoljan sa remijem jer nismo bili na nivou“, rekao je Amar Osim za SportSport.ba te dodao:

„Iskreno rečeno utakmica nije bila kvalitetna i sigurno je da prisutni gledaoci na stadionu Pirota nisu moglu uživati u igri. Travnik je bio nešto agilniji, ali nisu imali nekih stopostotnih prilika. U momentima kada smo uspostavili terensku inicijativu dobili smo crveni karton, pa smo morali utakmicu „zatvoriti“. Do kraja smo izdržali sa igračem manje i s obzirom na sve okolnosti na utakmici, mogu biti zadovoljan osvojenim bodom“.


Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.