Osim upozorava: Igramo protiv ekipe koja je u dobroj formi

Osim upozorava: Igramo protiv ekipe koja je u dobroj formi

A. Beganović

Nakon velike pobjede u Mostaru nad Zrinjskim u prošlom kolu, Željezničar će u nedjelju snage odmjeriti sa Širokim Brijegom.

Plavi su u dobroj utakmici u srijedu uspjeli savladati Zrinjski, no već u nedjelju ih očekuje novi derbi. Na Grbavicu stiže uvijek neugodni Široki Brijeg, kojeg hvali i šef struke Željezničara Amar Osim.

"Ekipa koja je u dobroj formi i koja i kad ne igra nešto specijalno može izvući dobar rezultat što ne može svako. To je jako opasno po protivnika, već četiri-pet godina nisu izgubili na Grbavici u prvenstvenim utakmicama", rekao je Osim u najavi meča, pa dodao:

"Imaju sposbonosti individualne i kolektivne da svakom naude ako uđu u neki svoj ritam. Moramo se potruditi da igramo utakmicu u nekom našem ritmu, a kad kažem ritmu, ne mislim samo na fiziku nego i na stil igre i na neke druge stvari ili ćemo u suprotnom imati velike probleme."

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

Promo

Top Komentari

Austinpowers
graji ljoze graji i podibje!
11 6
sipopugaloma
Al si zavrsio da Elvis Mujic sudi Sarajevu..
2 1

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi