Osim: Znali smo da imamo šansu

Karačić: Neki nisu imali svoj dan

Osim: Znali smo da imamo šansu

Nakon derbija na Pecari, treneri Željezničara i Širokog bili su, razumljivo, različitog raspoloženja. U plavom taboru vladalo je zadovoljstvo, dok su u Širokom razočarani.

"Reći ću ono što sam govorio i prije utakmice: Kada imaš normalan ambijent, normalnu atmosferu, onda možeš igrati nogomet i nadigravati se. Da je barem više ovakvih klubova kao Široki, gdje možeš igrati, bez obzira na rezultat. Znali smo da imamo šansu, da se na Pecari može igrati. Bolje smo se snašli, uz disciplinovanu igru i korektno suđenje, pa smo na kraju i slavili", rekao je trener Željezničara Amar Osim.

"Čestitam Željezničaru na zasluženoj pobjedi. Imali smo veliki broj igrača koji nisu odgovorili na pravi način i od kojih se očekivalo mnogo više. Danas nije bio njihov dan i na kraju je Željo zasluženo slavio. Nismo očekivali oba poraza u prva dva kola polusezone, ali još je puno utakmica pred nama. Danas smo imali imperativ pobjede, ali nismo uspjeli slaviti", kazao je Toni Karačić, trener Širokobriježana.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.