Osim: Žrijeb i nije tako idealan za nas

Željo protiv Čelika

Osim: Žrijeb i nije tako idealan za nas

A. Beganović

Voljom žrijeba odlučeno je da se prošlogodišnji finalisti Kupa BiH, Željezničar i Čelik, ponovo sastanu, ali ove godine u nešto ranijoj fazi takmičenja - četvrtfinalu.

Tako će Željezničar 2. novembra ugostiti Čelik, a 23. novembra je uzvrat na Bilinom Polju u Zenici. U taboru Plavih smatraju da je moglo biti i bolje.

"Ne znam šta bih vam rekao u ovom trenutku, mislim da žrijeb i nije tako idealan za nas. Moglo je biti bolje, pogotovo što Čelik iz utakmice u utakmicu diže formu i što revanš susret se igra na Bilinom Polju, dodavši:

"Međutim, ukoliko želimo odbraniti titulu, a želimo, moramo pobijediti svakog protivnika".

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.