Osima razočarale rezerve

Nakon rutinskog trijumfa nad Modričom

Osima razočarale rezerve

Adnan Beganović

"Zadovoljan sam s novom pobjedom jer to je u ovom trenutku najbitnije, no isto tako razočaran sam sa igračima koji su dobili priliku s klupe za rezerve u večerašnjem susretu", rekao je šef stručnog štaba Željezničara Amar Osim odmah nakon susreta i dodao:

"Da smo u završnici imali više koncentracije naša pobjeda je mogla biti irn ubjedljivija. Modriča ima nekoliko zanimljivih mladih igrača i velika rnje šteta što će po svemu sudeći napustiti društvo najboljih. I u ovom susretu pokazalo se tačnim ono što stalno ponavljam, a to je da razlika u kvaliteti vodećeg i posljednjeplasiranog sastava u našoj ligi nije toliko velika."

Osim se osvrnuo i na priče koje se u posljednje vrijeme sve više povlače po našim medijima, a koje govore da Željezničar ima 20 igrača podjednake kvalitete.

"Večeras se pokazalo da to uopšte nije tačno. Da smo susret počeli u sastavu u kojem smo ga završili garantujem vam da ne bismo pobijedili. Bitno je da smo mi svjesni da to nije tako kao što neki žele predstaviti, ali morao sam se dotaknuti i te priče."

Šef stručnog štaba dao je i svoj komentar na sve učestaliju pojavu huliganskih nereda na našim terenima.

"Mislim da pojedini navijači uzimaju sebi previše za pravo i dok kod to bude tako biće i nereda. Ne želim mnogo o tome, sve sam vam rekao", zaključio je Osim.

Zaprati FK Željezničar, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Željezničar Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.