Osmanagić: Daćemo sve od sebe

Rođeni u problemima pred Borac

Osmanagić: Daćemo sve od sebe

Adnan Beganović

U okviru 28. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine veoma bitan susret, koji će možda i odlučiti prvaka, u Mostaru će odigrati Velež i Borac.

Nakon sjajnog prvog dijela sezone, te povratka u vrh. bh. fudbala, u posljednje vrijeme Rođenim ne cvijetaju ruže, no uprkos svim problemima koji su doista evidentni, veznjak Veleža Amer Osmanagić, optimističan je pred subotnji duel.

"Imamo velikih problema. To više nije nikakva tajna, ali pokušat ćemo dobiti Borac i tako se izvući iz rezultatske krize. Rasterečeni smo, dok je Borac pod imperativom i mislim da je to naša najveća šansa", rekao je za SportSport.ba Amer Osmanagić i dodao:

"Mi u duelu sa Banjalučanima nemamo šta izgubiti. Gore od ovoga ne može. Četiri utakmice smo bez pobjede i iako će biti teško zbog već poznatih razloga, mi koji istrčimo na teren daćemo sve od sebe kako bismo trijumfovali. Imamo svoje motive, igramo za jedan veliki klub i uopšte nas ne interesuju špekulacije o nekakvim prodajama. Velež je ispred svih i uopšte nas ne interesira ko će na kraju biti prvak. Ponavljam, imamo velikih problema, ali sam siguran da ćemo ih prevazići, te da ćemo uspjeti pobijediti Borac."

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.