Osmanagić i Džafić optimisti

Premijer liga, 11. kolo

Osmanagić i Džafić optimisti

Adnan Beganović

„Nadam se da ćemo se večeras mi radovati. Željo ima „tvrdu“ ekipu,ali mislim da ćemo uspjeti postići pogodak što bi nam prema mom mišljenju donijelo pozitivan rezultat“, rekao je za SportSport.ba prvi „topnik“ lige Adin Džafić te dodao:

„Utakmice u Kupu pokazale su da su dueli između Željezničara i Veleža uvijek neizvjesni. Nadam se da će danas Grbavica biti dobro ispunjena i da ću je upravo ja „utišati“. Respektujem Željezničar jer to je sigurno jedan od najvećih bh. klubova, no nekako sam uvjeren da možemo ostati neporaženi.“

U Kup susretu igranom u srijedu jedan od najboljih pojedinaca meča bio je mladi veznjak Veleža, Amer Osmanagić, koji je bio i asistent pri pogotku Škaljića za 1:1 i sasvim je sigurna da će i večeras igra Veleža zavisiti od raspoloženja ovog nadarenog fudbalera.

„Drugo poluvrijeme u srijedu smo odigrali fantastično i mislim da je igra iz tog dijela utakmice recept za pozitivan rezultat. Sreća nas nije „mazila“, nesretno smo ispali iz Kupa, ali zato večeras očekujem da nam se vrati. Igrat ćemo svoju igru, za gol više i doista vjerujem da možemo makar do boda“, rekao je Osmanagić za naš portal.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.