Osmanagić: Igrali smo u grču, ali je trijumf zaslužen

Sarajevo bolje od Zrinjskog

Osmanagić: Igrali smo u grču, ali je trijumf zaslužen

Amer Osmanagić konačno je dočekao svojih pet minuta i zaigrao od starta utakmice između Sarajeva I Zrinjskog.

Priznaje da mu je kao i svim ostalim igračim ai članovima stručnog štaba FK Sarajevo, nakon utakmice pao kamen sa srca.

“Najvažnije je da smo pobijedili, odnosno osvojili prva tri boda nakon svih tih problema u kojima smo dočekali meč. Utakmica je bila teška, ali smo pokazali karakter onda kada je najteže,” kaže Osmanagić.

Zrinjski je mogao do vodstva još tokom prvog poluvremena, ipak je sreća bila saveznik bordo tima. Kasnije je pogodio Džakmić za velike bodove.

“Igrali smo u velikom grču sve do pogotka koji je riješio utakmicu. Kasnije je bilo lakše iako je pritisak uoči utakmice bio ogroman. Na svim licima u svlačionici osjetilo se olakšanje nakon same utakmice. Zaslužili smo ovu pobjedu,” dodao je Osmanagić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.