Osmanagić: Lakše se diše, od danas mislimo samo na Čelik

Osmanagić donio pobjedu Sarajevu

Osmanagić: Lakše se diše, od danas mislimo samo na Čelik

Adnan Beganović

U okviru 4. kola Premijer lige Bosne i Hercegovine fudbaleri Sarajeva su jučer u Trebinju stigli do zlata vrijedne pobjede nad Leotarom (2:1).

Nakon lošeg ulaska u sezonu, pogotovo nakon poraza na Koševu od Širokog Brijega, fudbaleri Sarajeva su bili pod velikim pritiskom. Samo pobjeda u Trebinju donosila je potrebni mir u bordo svlačionicu i do iste su izabranici Husrefa Musemića stigli, no igra opet nije bila obećavajuća.

Pobjedonosni pogodak postigao je Amer Osmanagić, koji je u igru ušao s klupe za rezervne igrače.

"Teška utakmica, pogotovo zbog toga što smo morali slaviti. Nije bilo jednostavno, ali uspjeli smo i sada ćemo lakše dočekati derbi s Čelikom", za SportSport.ba kaže Osmanagić.

"Drago mi je što sam ja upravo odlučio susret. Drago mi je prije svega radi mojih saigrača i navijača, ali i stručnog štaba jer samo mi znamo kako nam je bilo nakon poraza od Širokog. Ovu utakmicu trebamo što prije zaboraviti i već od danas početi razmišljati o Čeliku. Neće biti lako, iako Čelik ne pruža dobre partije. Pokušat će se izvaditi na Koševu, ali uvjeren sam da neće uspjeti", dodaje Osmanagić.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti