Osmanagić na meti Galatasaraya

Sjajni fudbaler Veleža dobrim igrama privukao pažnju

Osmanagić na meti Galatasaraya

Sjajni mladi fudbaler Veleža Aner Osmanagić već se duže vrijeme nalazi na meti nekoliko evropskih klubova, koji bi ga uskoro željeli vidjeti u svojim dresovima.

Odlične igre Osmanagića, jednog od najzaslužnijih što mostarski Velež ove sezone izgleda sjajno i nakon niza promašenih sezona konačno konkuriše za sam vrh tabele, nisu mogle proći nezapaženo.

Tako je turski Galatasaray izrazio interesovanje za ovog fudbalera, po mnogima jednog od boljih u Premijer ligi ove sezone. Slavni istambulski klub u posljednjih je pet utakmica slao svoje skaute kako bi pratili Osmanagića, a interesovanje su još pokazali holandski Den Haag, moskovski Dinamo, Bayer iz Leverkusena...

Osmanagić, međutim, za sada ne razmišlja o inostranim ponudama.

"Istina je da me prate skauti Galatasaraya i moskovskog Dinama, no ne želim o tome previše razmišljati. Trenutno mi je Velež ispred svega i želim se samo koncentrisati na svoju igru u crvenom dresu. Sezona je duga i ima vremena kada će se razmišljati o transferu", kaže Osmanagić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti