Osmanagić: Ne smijemo kiksati

Osmanagić pred duel sa Rudarom iz Prijedora

Osmanagić: Ne smijemo kiksati

Sarajevo sutra očekuje duel sa Rudarom iz Prijedora. Svoj debi na domaćem terenu očekuje i nova akvizicija Sarajeva, Amer Osmanagić. 

Osmanagić je rekao kako jedva čeka početak prvenstva i da je jako važno da se Sarajevo vrati na pobjednički kolosjek.

 

"Svakako da smo dugo čekali početak prvenstva. Nažalost nismo ga otvorili kako smo očekivali i moramo od prve minute protiv Rudara krenuti na pobjedu, jer je to jedino što nas zanima na ovom susretu," rekao je Amer Osmanagić za SportSport.ba i nastavio:

 

"Što se mene lično tiče ja uvijek očekujem da igram. O tome međutim odlučuje šef stručnog štaba. Uvijek se nadam sa ću biti u sastavu, ali još jednom kažem šef je taj koji će odlučiti."

 

Dotakao se i Amer Osmanagić duela u Zenici, kao i susreta koji slijede.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

 

"Svakako nije bilo prijatno izgubiti u Zenici. Odigrali smo jako dobro. Željezničar nam je pobjegao na pet bodova. Mi međutim nastavljamo borbu za titulu. Ne smijemo dozvoliti niti jedan kiks. Sada imamo seriju duela sa ekipama koje se bore za opstanak. Moramo napraviti dobar rezultat, ali neće biti lako," rekao je Osmanagić. 

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.