Osmanagić: Sa Olimpicom nikada nije lako

Sarajevo u dobroj formi dočekuje mali gradski derbi

Osmanagić: Sa Olimpicom nikada nije lako

Amer Osmanagić konačno je dočekao pet svojih minuta u timu Sarajeva. Junak utakmice u Trebinju dobru partiju u bordo dresu pružio je i u subotu protiv Čelika.

Sarajevo je zasluženo upisalo bodove, i na pravi način najavilo mali gradski derbi protiv Olimpica. Vukovi su jedan od rijetkih timova koji u prvih pet kola nije poražen. I Osmanagić je svjestan da je pred njim i društvom izuzetno zahtijevan meč.

“Olimpic je kvalitetan tim. Sa njima nikada nije lako. Sarajevo je svakome posebna inspiracija, protiv nas se svi žele dokazati. Nakon Olimpica nam u goste dolazi Mladost iz Velike Obarske, a potom ćemo na gostovanje kod kluba čiji sam dres svojevremno nosio, Veleža,” kaže Osmanagić, te dodaje:

“Liga je dosta ujednačena, vidite da u posljednje vrijeme svak svakoga može pobijediti. Široki dođe na Koševo, pobijedi, a potom kući remizira sa Rudarom pa izgubi od Zvijezde. Radnik Želji otkine bod na Grbavici, dakle favorit za naslov se još uvijek ne nazire. Mi idemo od utakmice do utakmice, siguran sam da ćemo nakon posljednjeg kola biti visoko plasirani. Ni titula nije nemoguća misija.”

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti