Osmanhodžić najavljuje pobjedu

Sloboda bez prava na kiks protiv Olimpika

Osmanhodžić najavljuje pobjedu

Ekipa tuzlanske Slobode ove sezone predstavlja jedno od najgorih iznenađenja. Tuzlaci se nakon 14. odigranih kola nalaze na samom začelju tabele, pa im je svaka utakmica od ogromne važnosti.

Sutra će Tuzlaci na svom Tušnju dočekati jedno od najprijatnijih iznenađenje Premijer lige do sada. U goste Slobodi dolazi sarajevski Olimpik, novajlija u društvu najboljih koji je ove sezone pokazao da se može dobro nositi sa svom ekipom u domaćem fudbalskom takmičenju.

Međutim, u slobodi ne žele ni misliti ni o čemu drugom sem pobjedi protiv Olimpika, jer bi svaki drugi rezultat tuzlansku ekipu gurnuo korak bliže ka ispadanju u Prvu ligu Federacije Bosne i Hercegovine.

"Potrošili smo sav kredit i nemamo pravo na kiks. Naša trenutna pozicija na tabeli govori da u susretu sa Olimpikom ne možemo ništa kalkulisati. Samo tri boda dolaze u obzir. Olimpik ima sasvim dobru ekipu i neće biti lako, ali mislim da pred svojim navijačima možemo do pobjede i tri boda koja bi nas donekle udaljila sa začelja", smatra trener Tuzlaka Adnan Osmanhodžić.

Ohrabrujuće za trenera Slobode jeste zdravstveni bilten prema kojem nema povrijeđenih igrača, dok će Olimpik jedino propustiti Malkić zbog tri žuta kartona.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.