Osmanković potpisao za Lokomotivu, a Sipović mu ekspresno poslao orginalnu čestitku

Bivši saigrači iz Željezničara

Osmanković potpisao za Lokomotivu, a Sipović mu ekspresno poslao orginalnu čestitku

E. Čaušević

Kemal Osmanković je na kraju prošle sezone napustio Željezničar, te je odlučio karijeru nastaviti u Hrvatskoj.

Ovaj defanzivac je napustio Grbavicu nakon što mu je istekao ugovor, ali je uspio brzo pronaći novi angažman. Naime, on će karijeru nastaviti u Hrvatskoj, te je s Lokomotivom potpisao ugovor na četiri godine.

Lokomotiva je u prošloj sezoni bila najprijatnije iznenađenje u HNL-u jer su uspjeli da završe na drugom mjestu, te izbore odlazak u kvalifikacije za Ligu prvaka.

Osmanković je brzo dobio čestitke od svojih prijatelja i bivših saigrača, a među prvima se oglasio Enes Sipović s kojim je on prošle sezone bio tandem u odbrani Željezničara.

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Top Komentari

JJ90
Manijacima nije valjao, a njihovo dijete. Momak na kraju otišao u klub koji je uređen na jednom jako visokom nivou, na kojem niko iz BiH neće biti ni za 50 godina. Sretno Kemale!!
13 5
enko
Stalna greska nasih glupana.Bolji je prosjecan igrac sa strane nego domaci.Postavlja se pitanje kad se potpise neki igrac ko sa kim djeli joje
4 0

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi