Osnivanje udruženja premijerligaša?

Ponovo kreće inicijativa...

Osnivanje udruženja premijerligaša?

Na današnjoj konferenciji za štampu, povodom potpisivanja sponzorskog ugovora između FK Sarajeva i Bosna-Sunce osiguranja, direktor FK Sarajeva, Dino Selimović, je spomenuo moguće osnivanje udruženja premijerligaša.

Kako navodi direktor FK Sarajeva, Dino Selimović, u upravi Sarajeva nisu zadovoljni radom Komiteta za normalizaciju N/FSBIH.

"Ne smatramo da komitet za normalizaciju radi u korist naših klubova. Pokrenuta je inicijativa za osnivanje Udruge premijerligaša, koju su podržali vodeći klubovi lige.", izjavio je Dino Selimović na današnjoj pres konferenciji, te se osvrnuo na situaciju oko zabrane organizovanog dolaska navijača FK Sarajeva na predstojeći derbi:

"Mi ne mislimo da su naši navijači bolji ili lošiji od navijača drugih klubova, ali isto tvrdim da mi na svom stadionu možemo dočekati gostujuće navijače, a da pritom obezbijedimo sve što je potrebno za njihovu sigurnost."

Također, Selimović je istakao nezadovoljstvo zbog kazne koju je FK Sarajevo dobio kaznu radi podizanja transparenta na susretu protiv Travnika, od strane Hordi Zla.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti