Ostali su bez Vidala, ali se pojačavaju iz Dortmunda?

Gundogana želi Real

Ostali su bez Vidala, ali se pojačavaju iz Dortmunda?

Midhat Šljivak

Sjajni čileanski veznjak Arturo Vidal potpisao je produženje ugovora s Juventusom do 2018. godine, te je na taj način potvrdio svoj ostanak u redovima Stare dame, iako se spominjao njegov odlazak u Bayern i Real Madrid.

Real je dugo vremena pokušavao dovesti Vidala u svoje redove, ali su sada prinuđeni odustati od njegovog angažovanja. Ipak, rezervna opcija postoji, a sada se kraljevski klub navodno okrenuo dovođenju veznjaka Borussije iz Dortmunda Ilkaya Gundogana.

Gundogan još uvijek nije produžio ugovor s klubom, te će na kraju ove sezone postati slobodan igrač. Real to namjerava iskoristiti, te će navodno već u januaru pokušati osigurati usluge sjajnog reprezentativca Njemačke.

Prethodno je ovaj fudbaler bio povezivan s prelaskom u Arsenal i Manchester United, ali je na kraju ostao u Dortmundu.

Zaprati Real Madrid, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
Real Madrid Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.