Adnan Zahirović na današnjem okupljanju

"Ostavićemo srce na terenu za prolazak"

Jedno od otkrića ovih kvalifikacija u reprezentaciji Bosne i Hercegovine bez ikakve sumnje je Adnan Zahirović.

Mladi defanzivni vezni igrač mogao bi imati veliku i važnu ulogu u predstojećim utakmicama baraža sa Portugalom, s obzirom na to da selektor Safet Sušić neće moći računati na nekoliko igrača iz zadnje linije.

"Za nas je najbitnije da smo se skupili i da smo svi došli zdravi. Bitno je da smo odigrali mnogo utakmica za svoje klubove i da smo u dobroj formi. Lijepo je što ćemo obilježiti godišnjicu Želje i ta e utakmica sutra biti jedan dobar test i ispit pred susreta sa Portugalom", kaže Adnan Zahirović.

"O Portugalu se već davno reklo sve što se imalo da kaže. Mi moramo razmišljati o sebi, a ne o njima. Svi ćemo dati svoj maksimum, ostavićemo i srce na terenu da bi prošli dalje", dodao je mladi Zeničanin.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti