Ostavke Hadžiahmetovića i Mešanovića

Sloboda u velikim problemima

Ostavke Hadžiahmetovića i Mešanovića

A. Beganović

Nakon poraza od Modriče na svom terenu Sloboda je ostala bez šefa stručnog štaba i sportskog diretkora. Naime, poraz od Modriče nagnao je Nermina Hadžiahmetovića i Enesa Mešanovića da podnesu ostavke.

“Snosim dio odgovornosti te zbog moralnih razloga odlazim iz Slobode. Imao sam dobre namjere, no mislim da je odlazak najbolje opcija”, kratko je rekao sada već bivši trener Slobode, Nermin Hadžiahmetović.

Pored Hadžiahmetovića klub je napustio i sportski director Enes Mešanović koji je nakon susreta izjavio:

“Insistirao sam na dolasku Hadžiahmetovića, a s obzirom da on napušta trenersku klupu mislim da je red da i ja odstupim”.

Bilo kako bilo, od Slobode ostalo je samo slavno ime i sada je već sigurno da timu s Tušnja do kraja prvenstva predstoji grčevita borba za ostanak u društu najboljih bosanskohercegovačkih klubova.

Zaprati FK Sloboda, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sloboda Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.