Ostojić: Bio bih zadovoljan osvajanjem jednog boda

Radnik gost u Lukavici

Ostojić: Bio bih zadovoljan osvajanjem jednog boda

Bez svog ponajboljeg igrača Marka Basare ekipa Radnika ide u goste Slaviji u Istočno Sarajevo. Treneru Bajiću je sad na raspolaganju Stanko Ostojić koji nije igrao protiv Željezničara zbog žutih kartona.

"Očekujem prije svega dobru i kvalitetnu utakmicu, a Radnik i Slavija su u dosadašnjem toku sezone pokazali da imaju potencijala i kvaliteta. To je najbolji garant da će navijači u nedjelju vidjeti dobar fudbal", rekao je povratnik, Stanko Ostojić te se osvrnuo na poraz od aktuelnog prvaka, Željezničara u prošlom kolu.

 

"Radnik se oporavio poslije onog poraza sa 3:0 od Željezničara i sad smo svi odlučni da negdje nadoknadimo te izgubljene bodove. Ja bi bio zadovoljan i osvajanjem jednog boda i mislim da možemo napraviti jedan takav rezultat", zaključio je Ostojić.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.