Ostojić: Motivisani smo pred Želju

Radnik dočekuje Želju

Ostojić: Motivisani smo pred Želju

Edmir Škorić

Stanko Ostojić, nogometaš Radnika, nada se povoljnom rezultatu protiv Željezničara.

Radnik sutra dočekuje Željezničar, a Ostojić vjeruje da njegov tim može da napravi dobar rezultat.

"Igrači su maksimalno motivisani i sa nestrpljenjem očekujemo utakmicu. Dobro smo radili ove nedelje, iako su nam vremenske prilike otežavale uslove za rad. Povratak većine igrača posle povreda je pojačao konkurenciju, pa i trener Milošević ima veći izbor igrača prilikom sastavljanja tima", rekao je Ostojić, dodavši:

"Svaka utakmica sa Željezničarom je neizvijesna. Željo ima ulogu favorita, jer tradicionalno dobro igra u Bijeljini, ali kao što su oni nas pobijedili u Sarajevu posle dužeg niza utakmica, tako i mi očekujemo da ćemo prekinuti tradiciju njihovih dobrih rezultata na Gradskom stadionu. Nadam se da ćemo izvući povoljan rezultat za nas. Možda su naši navijači u plej-ofu očekivali da ćemo ostvarivati pobjede kao u regularnom dijelu prvenstva, ali utakmice u plej-ofu su mnogo teže, raspored je gušći, a iz utakmica u gostima protiv Zrinjskog, Sarajeva i Krupe smo uspjeli donijeti dva boda. Imamo priliku da u sutrašnjoj utakmici popravimo bodovni saldo, ali će nam za to trebati i snažnija podrška sa tribina naših navijača".

Potražite više informacija na temu Premijer liga BiH:

Utakmica Radnik – Željezničar se igra u nedelju sa početkom od 17:00 časova. Cijena ulaznice je 5 KM, a dame i djeca ne plaćaju ulaz na tribine Gradskog stadiona u Bijeljini.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi