Oštraković: Oduvijek sam želio igrati u velikom klubu

Oštraković po potpisu ugovora

Oštraković: Oduvijek sam želio igrati u velikom klubu

Midhat Šljivak

Senedin Oštraković od danas je novi član Fudbalskog kluba Sarajevo.

Dosadašnji golman Olimpica je s timom s Koševa potpisao ugovor na dvije godine, a istakao je kako mu je veoma drago što je postao član bordo tima.

"Drago mi je što sam postao član Fudbalskog kluba Sarajevo. Prošle godine, u ljetnom periodu, bio sam blizu realizacije transfera u Sarajevo. Međutim, tada se to ipak nije desilo. Sada je sve završeno i naredne dvije godine, bit ću dio Fudbalskog kluba Sarajevo. Oduvijek sam htio igrati u jednom velikom klubu i za mene to Sarajevo jeste. Sretan sam što sam to uspio ostvariti. Nadam se da ćemo dobro startovati u prvenstvu i da ćemo obradovati naše navijače, pred kojima sam nekoliko puta imao priliku da branim", kazao je Oštraković prilikom potpisa ugovora.

Osim za Olimpic i Velež ovaj 27-godišnji golman branio je za Slobodu, TOŠK, Zvijezdu, Radnički i Taraz.

Zaprati FK Sarajevo, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Sarajevo Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti