Oštraković: Spremni smo i idemo na tri boda protiv Travnika

Golman Olimpica za SportSport

Oštraković: Spremni smo i idemo na tri boda protiv Travnika

Fudbaleri Olimpica će u devetom kolu na Otoci dočekati Travnik, desetoplasiranu ekipu prvenstva. Bit će to dobra prilika da se tim Mirze Varešanovića vrati pobjedama nakon što je u prošlom kolu protiv Sarajeva pretrpio drugi poraz u prvenstvu (4:2).

Senedin Oštraković će biti među stativama u subotu, a uoči utakmice golman Olimpica nije krio optimizam.

"Nadamo se pobjedi i svakako idemo na tri boda. Ovo je bitna utakmica za nas, baš kao i svaka sljedeća. Želimo se pobjedom vratiti na pobjednički kolosijek i mislim da smo u stanju doći do tri boda".

Nekoliko igrača Olimpica je upitno za utakmicu protiv Travnika.

"Veldin Muharemović neće igrati, a upitni su još Nukić i Šivšić koji je imao temperaturu. Svi ostali su zdravi i u dobrom raspoloženju dočekujemo ovu utakmicu, za koju smo se dobro pripremili", rekao je za kraj Oštraković.

Promo

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.