Oštraković: Uz malo sreće možemo do finala Kupa

Golman Veleža u odličnoj formi

Oštraković: Uz malo sreće možemo do finala Kupa

Najzaslužniji za jučašnji bod Veleža na Gradskom stadionu u Banjoj Luci bio je golman Senedin Oštraković. 

Oštraković nakon četiri utakmice proljetnog dijela sezone još uvijek nije savladan.

„Otvorili smo polusezonu sa pet bodova i pozitivnim rezultatom u četvrtfinalu Kupa, tako da svi možemo i trebamo biti zadovoljni. Posebno iz razloga što smo od pomenute četiri utakmice tri igrali na gostujućem terenu,“ kazao je Oštraković.

Velež je sa utakmicom više od mjesta koja vode u evropska takmičenja udaljen četiri boda.

„Da smo pobijedili Mladost bili bismo na dva boda, ali ni ovako nije loše. Idemo od utakmice do utakmice i siguran sam da ćemo se do kraja ostvariti napredak na tabeli. Prioritet je uspjeh u Kupu obzirom da imamo obećavajući rezultat iz Zenice. Uz malo sreće možemo i do finala Kupa. Danas su sve ekipe iz vrha približnog kvaliteta,“ dodao je Oštraković.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Najnovije vijesti