Oštraković: Vjerujemo u nastavak niza nepobjedivosti

Golman Rođenih pred Borac

Oštraković: Vjerujemo u nastavak niza nepobjedivosti

Devet utakmica zaredom Velež nije osjetio gorčinu poraza. Još je vrijedniji podatak taj da je Senedin Oštraković na pet posljednjih mečeva sačuvao svoju mrežu, iako istina, realizacija na posljednjim mečevima nije bila na nivou, pa su Rođeni na pet posljednjih mečeva postigli tek jedan gol, ito onaj u Gabeli.

Prilika za nastavak niza nepobjedivosti sutrašnje je gostovanje Borca, koji već godinama nije slavio u Vrapčićima.

"Do kraja sezone ostalo je pet utakmica od kojih će tri domaće biti istinski derbiji. Borac, Željezničar i Zrinjski kada god gostuju na našem stadionu kvalitetna utakmica i dobra posjeta na stadionu su zagarantovani", kaže Senedin Oštraković, najbolji golman Premier lige u pet posljednjih kola, te dodaje:

"Borac uz objektive organizacijske probleme spada u red klubova iz vrha našeg fudbala. Imaju i kolektivni i individualni kvalitet, a podatak da sutra na njihovom golu neće stajati Asmir Avdukić olakšavajuća je okolnost za nas. Uz pravu podršku sa tribina, u šta ne sumnjamo, svi istinski vjerujemo u trijumf i nastavak niza nepobjedivosti koji bi u tom slučaju iznosio deset utakmica",

Ibro Rahimić sutra na raspolaganju zbog crvenog kartona neće imati Samira Merzića, dok su povrijeđeni Kajtaz, Kodro i Šišić.

Zaprati FK Velež, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
FK Velež Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.