Osvaldo: Čast mi je igrati sa Tottijem

Osvaldo: Čast mi je igrati sa Tottijem

Pablo Osvaldo, kompletirao je transfer u Romu. Dojučerašnji napadač Espanyola jutros je prošao ljekarske preglede prije nego je potpisao četverogodišnji ugovor.

Espanyol je dobio odštetu u iznosu od 18 miliona eura. Argentinac nije krio sreću nakon dolaska u Rim i istakao je da mu je čast što će igrati sa Francescom Tottijem.

"Sretan sam što sam došao ovdje. Izabrao sam Romu, jer je to veliki klub. Čast mi je što ću igrati sa Francescom Tottijem", rekao je Pablo Osvaldo.

Argentinski napadač ima dosta iskustva u Seriji A, jer je nastupao ua Atalantu, Fiorentinu, Lecce i Bolognu prije nego je 2010. godine preselio u Espanyol. Postigao je 20 golova u 44 nastupa za klub iz Barcelone.

Zaprati AS Roma, dodaj ga u MOJE TEME i ne propusti nijednu bitnu informaciju iz svog kluba. Klikni:
AS Roma Moje Teme
Ovaj ili neki drugi klub možeš dodati ili ukloniti sa liste klubova koje pratiš na stranici MOJI KLUBOVI. Lige koje pratiš uredi na stranici MOJE LIGE

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.