Osveta Partizana: Živković nastavlja u Teleotpiku

Prvi meč igra protiv Partizana?

Osveta Partizana: Živković nastavlja u Teleotpiku

D. Vejo

Bura oko Andrije Živkovića se ne stišava. Nakon što je prije nekoliko dana napustio pripreme i redove prvog tima crno-bijelih, Živković je prebačen u trećeligašku ekipu Teleoptik koja je ujedno i filijala Partizana. 

Naime, kao član Teleoptika, mladi napadač bi trebao da već 13. februara zaigra protiv svojih sada već bivših saigrača iz Partizana. Razlog tome je, što crno-bijeli posljednju kontrolnu utakmicu pred početak drugog dijela Super lige Srbije igraju upravo protiv kluba u koji je Živković prekomandovan.

Mladi napadač, vraćen  je prije nekoliko dana sa priprema, jer nije bilo razgovora i konačne odluke o produženju ugovora ili eventualnoj prodaji. Vraćen je u Teleoptik, tim koji služi za razvoj mladih igrača od kojih samo najbolji potpisuju profesionalne ugovore sa FK Partizan.

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.

Oglasi