Osvojite dres FK Sarajevo

Prijatelji nagrađuju

Osvojite dres FK Sarajevo

M. Skaka

Sparkasse bank i SportSport.ba nastavljaju akciju "Prijatelji nagrađuju" u okviru koje će jedan naš najsretniji čitaoc u narednom periodu na poklon dobiti dres FK Sarajevo.

Podsjetimo, i u protekloj sedmici poklanjali smo opremu našeg premijerligaša, a dres NK Čelik dobio je naš čitaoc iz Zenice, Kenan Delismajlović.

Od početka ove godine Sparkasse bank i SportSport.ba pokrenuli su akciju "Prijatelji nagrađuju" u kojoj smo do sada podijelili dresove rukometne i fudbalske reprezetnacije BiH, hokejaški štap i pak, dres NK Čelik, a sada je na redu nagrada koja će najviše obradovati navijače FK Sarajevo.

Ali, ni oni koji navijaju za klubove čiji dres još uvijek nismo dijelili ne trebaju biti razočarani, jer se akcija nastavlja i u budućnosti.

"Sparkasse bank intenzivno radi na podršci bosanskohercegovačkog sporta i s ponosom mogu istaći da smo sponzori velikog broja sportskih kolekiva u našoj zemlji.", rekao je Haris Avdić, direktor marketinga Sparkasse bank. "Kroz akciju 'Prijatelji nagrađuju' koju provodimo u saradnji sa vodećim sportskim portalom u BiH želimo dodatno promovisati klubove i reprezentacije koje finansijki pomažemo i doprinjeti da se ojača veza između klubova i navijača."

"Za dres NK Čelik vladao je veliki interes i sa zadovoljan sam da on ostaje u Zenici, nadam se u rukama pravog navijača. Ove sedmice poklonićemo dres FK Sarajevo, a u narednom periodu promovisaćemo i ostale kolektive koje pomažemo.", dodao je on.

Sve što trebate uraditi da biste imali mogućnost da osvojite dres FK Sarajevo, jeste da se registrujete na stranicama Sparkasse bank i sačekate naše sedmično izvlačenje. Kliknite OVDJE, registrujte se i učestvujte u ovom krugu nagradne igre. Svi registrovani učesnici imaju mogućnost osvojiti i glavnu nagradu u velikom izvlačenju - putovanje sa rukometnom reprezentacijom BiH na kvalifikacionu utakmicu po želji!

NAPOMENA: Komentari odražavaju stavove njihovih autora/ica, a ne nužno i stavove portala SportSport.ba te portal ne može i neće odgovarati za sadržaj tih kometara. Komentari koji sadrže vrijeđanja, psovanja i vulgaran riječnik mogu biti uklonjeni bez najave i objašnjenja, ali to ne obavezuje SportSport.ba da obriše sve komentare koji krše pravila. Čitanjem prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim uvjerenjima.